...:::  † Pegy Oldala †  :::...
...::: † Pegy Oldala † :::...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
DollZ-ok
 
Az Erdő s Lakosai
 
Anime - Manga
 
Versek
 
Versciklusaim
 
Regények, Kisregények
 
Készülő regények
 
Általam írt cikkek
 
Novellák
 
Gothic Manga Lady
Óra
 
Naptár
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2006-01-17
 

Made by Pegy Sue (PegyGift ArtWork)

Novelláim
Novelláim : Felsértett Szív

Felsértett Szív

  2006.12.22. 11:18

Keletkezés: 2006.

Felsértett Szív
 
A lány belépett majdnem meztelenül a fürdőszobába. Odabenn csodálatos illatok keringtek. Levetette minden ruháját, majd a szennyesbe tette. Belelépett bal lábával a tele kád vízbe, majd a jobbal is, s elkezdett lefelé ereszkedni. Egész teste már benne volt, kivéve a bal karja. Azt még kint hagyta a kád szélén, s csak nézte belső peremét.
Rengeteg vágás volt rajta.. Némelyik már csak a begyógyult sebe látszott, de volt olyan is, ami még vérzett. Ránézett a vérző sebre, majd eszébe jutott a mondat, ami miatt ezt tette magával - "az az igazság hogy nem akartam veled beszélni" csengett ismét a fülében. Hányingere támadt, majd a szemei megteltek könnyekkel. A vízbe bukott, de ott jobban visszhangzott a mondat: "az az igazság hogy nem akartam veled beszélni", "az az igazság hogy nem akartam veled beszélni". Feljött a felszínre, majd a szappan után nyúlt. Égtek a sebei. "Az az igazság hogy nem akartam veled beszélni".
Átszappanozta magát, gondosan, s alaposan, minnél illatosabb legyen. A haját is megmosta. Minden féle kence-ficét öntött magára - órákat töltött ott a kádban.
Közben bejött az édesanyja. Bal kezének belsejét melleire szorította, s anyjára nézett, aki látszólag megrémült tőlle. Most nem is volt valami szép látvány. Szemeiből a fekete festék teljesen lefolyt, majdnem a szájáig, vörösek, duzzadtak voltak a szemei.
- Mész valahová? - kérdezte anyja.
- Majd igen..
- Azzal a Fiúval találkozol?
- Nem.. - nagyot nyelt. "Azzal a Fiúval találkozol?". "Az az igazság hogy nem akartam veled beszélni".
Az anyja csak bólintott, majd kiment. Ő tovább maradt, még mindig a kádban. Ázttatta magát, engedte hogy az illatok átjárják bőrét. Végül kimászott a kádból, óvatosan áttörölte testét, majd a szobályába ment. Kinyitotta szekrényeit, majd az ágyra dobálta legszebb ruháit - a gyönyörű, selyem fekete szoknyáját, egy fekete trikót, s egy mégszebb, fekete csipke felsőt. Felvette őket, majd leült "piperec asztala" alé, s lemosta a lefolyt sminket, s újjat kent magára.
Elővette telefonját, majd egy új hangposta üzetetet tett rá. Az asztalán hagyta a készülékat, majd felállt. Kihúzott egy fiókot, majd kutakodni kezdett. Nemsokára megtalálta, amit keresett - egy fekete kesztyűt, s a hozzá tartozó fekete napernyőt.
Készen állt az indulásra. Utoljára még felvette fekete, 30soros bakancsát, majd elindult. Hallotta még, ahogy anyja utánna kiált:
- Így akarsz kimenni?
- Igen.. - mondta halkan.
- S mikor jössz haza?
- Nem tudom még..
- De időben érj azért haza, rendben?
- Persze.. - majd kilépett a kapun..
 
A fiú az ágyán feküdt, kissé diadalittasan. Arra gondolt, amit a lánynak mondott. "Az az igazság hogy nem akartam veled beszélni". Hirtelen elkomorodott, mert eszébe jutott a lány szomorú múltja.. Az, hogy majdnem 3 hónapig élet-halál között lebegett, öngyilkossági kísérlet miatt. Hirtelen nem volt már olyan nyugodt. Szerette a lányt, mégse tudta hogy hogyan dolgozza fel a szülői tiltást. Azért vágta a lány fejéhez azokat a dolgokat.. Pedig a lány milyen boldog volt, amikor chat-en újra láthatta Őt.. Ő pedig mélységesen megbántotta. Hirtelen felpattant az ágyáról, s telefonja után nyúlt, s hívta a lányt - rég tett ilyet.. Az elmúlt pár hónapban mindig a lány kereste Őt..
A telefon nem csörgött ki, csak a hangpostafiók jelentkezett. Hirtelen meghallotta a lány szomorú, majdhogynem síró hangját. "Szia.. az az igazság hogy én akarok veled beszélni.. De te mondtad, te nem velem.. Nem kell velem beszélned.. Nem kell velem ezen a Földön találkoznod. Megkönnyítem a dolgot.. A sípszó után tedd le! SÍÍÍÍÍÍÍÍÍP"
A fiú lélegzete megállt, majd hirtelen kirontott a házból, s eszeveszett futásnak eredt.
- Istenem.. ne.. kérlek.. ne.. - könyörgött magában.
Ahogy futott tovább egy hatalmas tömeget pillantott meg maga előtt. El is futott volna mellettük, ha valaki épp nem kiált fel, hogy:
- JÉZUSOM! MINDJÁRT LEUGRIK! - a fiú ebben a pillanatban felfelé pillantott, majd ismét megakadt a lélegzete. A lányt látta - egy emeletes épület legtetején.
- NEEEEEEEEEEEEEEE! - kiáltotta, bár kételte volna hogy a lány meghallotta volna. Egy pillanatra el is csodálkozott, hogy most hogy néz ki a lány..
Teljesen feketében volt. Csipke ruhát viselt, s egy csipke ernyő is volt a kezében. Ott állt a ház legszélén, s maga elé meredt.
 
Ott állt a ház tetején, s a könnyek csurogtak a szeméből. Halkan zokogott:
- Olyan rég hallottam felőled.. S te elküldtél.. Miért nem vagyok jó neked? Miért nem tudod elfogadni, hogy a szüleim szigorúak?
- NEEEEEEEEEEEEEEE! - hallotta lentről. Odapillantott, s meglátta a fiút, mégjobban sírni kezdett. Hallotta ahogy a szíve darabokba hasad. Nem bírta tovább a fájdalmakat. Hirtelen előre lökte magát, majd a teste egy holtpontot elért, talán ott visszafordulhatott volna még, de nem. Hagyta hogy testére hasson a gravitáció.
Behunyta szemét, elengedte az ernyőjét, s majdnem kerek 5 másodpercig érezte, hogy szabad. Majdnem 5 másodpercig érezte, ahogy a hajába és a ruhájába a szél kap. Majdnem 5 másodpercig nem gondolt a fájdalomra..
Mégis, az 5dik másodperc tele volt kínnal. Valamikeménynek csapódott a teste, érezte ahogy a csontjai törnek, ahogy a tömegben többen felsikítanak, ahogy valaki odarohan hozzá, s megfogja a bal kezét, majd hátára fordítják.
Ott feküdt, betört koponyával, meghasadt szívvel, bal kezének belső felére pedig egy hatalmas nagy "J" betű volt vésve - a fiú nevének kezdőbetűje volt ez..
 
"Annak a fiúnak, akit szeretek,
De Ő mégis összetörte a szívemet.."
 

 

 

E-mail címem: manson1200@citromail.hu

"So you go round and round
another live another wound
from death to birth, from birth to death
No time to waste, no time to rest
So you go round and round
another live another wound
and when you finally touch the light
they send you back into the night"

(Deine Lakaien - Reincarnation)

 

"Könnyek, könnyek,
Egyre csak jönnek...
Ki állítja meg őket?
Övék már a Győzelem..."


"There is no peace in heaven
There is no peace on earth
There is no love in heaven
There is no love on earth
There is no faith in heaven
There is no faith on earth
There is no hope in heaven
There is no hope on earth"

(Deine Lakaien - Reincarnation)

 

Linkek
 
minibannercserék

  
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Az idő felénk
The WeatherPixie
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints