...:::  † Pegy Oldala †  :::...
...::: † Pegy Oldala † :::...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
DollZ-ok
 
Az Erdő s Lakosai
 
Anime - Manga
 
Versek
 
Versciklusaim
 
Regények, Kisregények
 
Készülő regények
 
Általam írt cikkek
 
Novellák
 
Gothic Manga Lady
Óra
 
Naptár
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2006-01-17
 

Made by Pegy Sue (PegyGift ArtWork)

Kritikáitok, Véleményeitek
[39-20] [19-1]

2007.01.31. 18:36 Idézet
És nagyon tetszik az oldalad nagyon szépek a verseid .....
Fogadd elismerésem

2007.01.31. 18:36 Idézet
És nagyon tetszik az oldalad nagyon szépek a verseid .....
Fogadd elismerésem

2007.01.31. 18:36 Idézet
És nagyon tetszik az oldalad nagyon szépek a verseid .....
Fogadd elismerésem

2007.01.31. 18:36 Idézet
És nagyon tetszik az oldalad nagyon szépek a verseid .....
Fogadd elismerésem

2007.01.31. 18:36 Idézet
És nagyon tetszik az oldalad nagyon szépek a verseid .....
Fogadd elismerésem

2007.01.31. 18:36 Idézet
És nagyon tetszik az oldalad nagyon szépek a verseid .....
Fogadd elismerésem

2007.01.31. 18:34 Idézet
szép jó estét

remélem itt helyet találok szánalmas életemnek ......
senki nem fogad el jo lenn barátokat találni és olyan embreket akik megértenek .......

2006.12.20. 10:41 Idézet

A meg nem értett költőhöz!  Egy pár napja folyamatosan járok be hozzád. Itt megtaláltam azt a különleges nyughatatlanságot, amit már rég keresek emberekben. Én is írok, de ugyanezt érzem, mint te. Az emberek nem értenek. Talán nem is akarnak, bármennyire is szeretném..

Az oldal nagyon tetszik. Bár csak az írományaidat olvastam, a többihez így nem szólnék most hozzá. Csak így tovább. Remélem még olvashatok tőled verseket!!!

 

egy Ismeretlen Ismerős... 


2006.11.06. 22:11 Idézet
Szia! Nekem is nagyon tetszenek a verseid...De én inkább azon hatódtam meg, amit egyik kedves embertársam írt ide..Aműfajról, meg a saját "én"-ről! Ezen elgondolkodtam, és be kell látnom bőven igaza van! Én 15 éves leszek, hihetetlen nagy haraggal nézek erre a világra. De valyon mi lesz később? Akkor mi lesz ha már nem csak bakancsot hordok és együtteses pólót? Semi nem lesz. Most már azthiszem nem kell aggódnom, amiatt hogy esetleg más leszek-e mint aki valójában vagyok. Igaz, hogy apukám bőven túl van a 30-on és mai napig bakancsba jár és bőrdzsekibe. Büszke is vagyok rá, hogy mind ami benne van (és most főleg a punk zene iránti szeretetére gondolok) külsőleg is felvállalja... Mert ha felvenne  mondjuk egy öltönyt, akkor mégsem dúlnának benne a régről megmaradt érzései.És bizonyára azt hinné, hogy róla esetleg azt gondolná bárki is, h sznob.Ezzel azt akartam mondani, hogy ez nem csak a tinédzser lázadók stílusa!

2006.11.06. 21:11 Idézet
Szia! Csak annyit szeretnék mondani hogy te egy született költő vagy! Amit most "művelsz" azt soha ne hagyd abba! Ne foglalkozz senkivel, aki esetleg lefikázná a műveidet, hisz ők ugysem értenek semmit! Ezúton is szeretném megköszönni neked, hogy elolvashattam a verseidet...tudod tök jó volt 1 órán keresztül sírni:) Kihoztad belőlem mind azt az érzelemvilágot, ami bennem volt! Örök hálám neked! Lúinwe

2006.11.05. 19:05 Idézet

Nicky, nem értelek.. Miért ne lehetnél "gothicus", ha templomba jársz? A goth-okra nem jellemző az egységes vallás, mint pl a black/death metálosoknál.. Legtöbbször rám is rámmondják, hogy "hülye arachista punk!" vagy "hülye feminista" de vagyok még "vizigót", "hülye gót", "Bódi Grufti", meg "gót-picsa" is.. Én tudom hogy én ki vagyok, nem érdekel hogy más mit mondd.. S attól hogy színes ruhákat is felveszel, lehetsz még goth.. Ahogy valahol olvastam "..egy igazi gót még farmerban és fehér pólóban is gót. De egy lány, full-gót szerelésben, KoRn-nal a fülében nem lesz SOHASE goth"..

Pegy


2006.11.04. 12:19 Idézet

Egyrészt igaza van névtelen,nagy betükkel iro barátunknak.Én most vagyok 15,és bár fájdalom,de nemtudom, hogy ki is vagyok voltaképpen.Csak azt tudom,hogy a költészetnek végig kellesz kisérnie hosszu életutamon,bár lehet  müvészetem is ell fogom veszteni  ebben a minden szépet szétrombolo világban.Egyik nap szines punk-ként lázadok,máskor talpig feketébe kesergek,aztán hippinek öltözök,bár gothikus a gondolkodásom,dehogy gothikus hisz templomba járok.Szar érzés hogy vagy és nem tzdod hogy ki vagy,és még szarab hogy nem tudod,hogy ki leszel.nicky 

   


2006.10.01. 03:14 Idézet
szia nagyon tetszik a lapod,bár már írtam a vk-dba is de téll nagyon bejön :D és a fejléced is nagyon jó :D meg a vers....:D grat téll pusz Tünci

2006.10.01. 01:08 Idézet

Üdv!

(mondandómat nem felháborodva, inkább értetlenkedve írtam, nem bántóan, nem valakit megsérteni akarva írtam le ezeket, de valahogy nem bírtam megállni, hogy hozzá ne szóljak)

Lehet, hogy velem van a baj, de én valahogy nem teljesen értem a Nyitólapon a verset. Látom, vannak, akik egyből lehurrogják a hozzám hasonlókat, de vajh ők egyből megértették-e Blake költészetét, vagy a kvantumfizika alapvető összefüggéseit? Nem valószínű. Egy kis megértés szvsz elvárható, főleg egy olyan oldalon, ahol művészeti alkotások találhatók, és művészethez értő emberek írnak a fórumra vagy ez nem várható el olyanoktól, akik lehurrognak egy értetlenkedőt?)

Már ha itt tartunk: teljesen egyetértek az előttem szóló ellőt szólóval (nagy fehér betűkkel írt hosszú hozzászólás a gyengébbek kedvéért, akik esetleg egyből nem értenék meg). Mondjuk lehet, nekem is meg kéne fogadnom a tanácsát ?(bár én még nem írtam verset a rock szeretetéről, és nem is dicsőítem azt).

A verseket érdekesnek tartom, jó őket olvasni, bár néhol a helyesírási hibák (tom, hogy csak az a fránya gépelés, de azért még egyszer át lehetett volna nézni) kicsit illúzió-rombolóak.

De akkor még valamit tisztázzunk gyorsan a meg nem értett művészekkel kapcsolatban: attól, hogy páran hurrognak, még nem nemmegértett művész vki. Hiszen akkor nem olvasnák annyira e verseket, és nem védenék őket annyira egyesek.

Néhány rím elég erőltetett, talán kicsit lehetne szabad stílusúbb is (most főleg az angyalosra gondolok, de több ilyen is van). Nos, ennyi voltam. Nem kell feltétlen komolyan venni, elég meghallgatni. Nem tartom magam művésznek, így elfogadható kritikát nem tudnák mondani, de laikus sem vagyok. Üdv

Ynas Midgard

 


2006.07.31. 16:50 Idézet

Hello!

Nagyon tetszik az oldal -bár nem vagyok kifejezetten rocker-,és a nyitólapon lévő videó főképp tetszik! Emellett én is költő vagyok.

Csak így tovább az oldaladhoz;-)

Szia!

                                                                      Tsunami


2006.05.26. 01:03 Idézet

Fiatal Barátom!

 

Mielőtt belefognál e kis levélke elolvasásába, tudnod kell, hogy amit írok, a legteljesebb tisztelettel és szeretettel írom meg neked. Én is voltam 15 éves, s önálló gondolatokkal, mély érzésekkel fogtam fel a körülöttem lévő világot. A gyerekek és a tinik nem buták, csak még időre van szükségük a világ és mindenekelőtt önmaguk egészében történő megértéséhez. S hosszú évek múltán jövünk csak rá, hogy tudásunk hiányos, az önmagunkhoz visszavezető út jelentős része még előttünk áll. Mindig van mit tanulni.

 

Ma még a világot rockerekre és diszkósokra osztod; ma még rocker vagy, holnap már goth. Közben goth ruhákba bújsz, de rockzenéket hallgatsz, mégis: életérzésed tiszta és lázadó. Őszinte vagy. A zene mélysége belőled jön. Még néhány éven keresztül azt hiszed, a rocker vagy a goth mindig bakancsban és feketében jár, s gyűlöli a rózsaszínt. Hamarosan viszont rájössz arra, hogy az öltözködés preferenciáinak nincs köze a zene szeretetéhez, az életérzéshez. Fontossá válik az egyéniség, s nem akarsz többé feketeruhás, Martens/Getta bakeszos, zenekaros-pólós átlagember lenni. Az egyéni utadat keresed, nem mások útját. Az egyéni út pedig nem mindig fekete és nem hord mindig bakancsot.

 

Újabb évek telnek el. Már nem az a fontos, milyen a zene műfaja, jelentőségét veszti a tény, hogy a lemezboltban „rock”, „metal”, „goth”, „goa”, „punk”, „techno” vagy éppen „pop” címke bújik-e meg az általad vásárolt cd-k mögött. Már tudod, hogy az igazi, felszabadító, tiszta Zene minden létező műfajában létezik őszinte, tiszta, mély, összetett művészi alkotás. Még korábban éveken át azt hitted, csak a rock lehet őszinte és lázadó, egy idő után rájössz, hogy az őszinteség és a lázadás nem műfajfüggő. (Talán már most tudod, hogy számos rock/punk/metal/goth banda ugyanolyan számító, pénzéhes médiagépezet része, mint a britney Spears-Avril Lavigne kaliberű sztárocskák.) Emellett képes leszel átlátni azt, hogy a világ nem csupán fekete és rózsaszín. Nem csupán rocker és nemrocker. És egyáltalán: ezek a dolgok mind gyönyörűek, építőek és segítenek neked önmagadra lelni, nem pedig elfátyolozzák előled a valóságot.    

 

Most fellázadsz magadban: vajon mi marad belőlem akkor, ha már nem csak feketét hordok és nem csak rockot hallgatok? Hol marad mindaz, amiben éveken át hittem? Talán rózsaszínruhás goás lesz belőlem? Azt hiszed, egy érzést ki lehet nőni? Valóban megválhatok attól, amiben mindig is hittem? A válaszom: az leszel, aki mindig is voltál. Mélyen legbelül. Lehántva a külsőségek kagylóhéját. Megszabadulva a fölösleges címkézéstől. Az a tiszta, őszinte lázadó leszel akkor is, 30 évesen, aki feleennnyi idősen voltál. És ma vagy. 

 


2006.04.13. 18:24 Idézet
Steel, az előttem író embernek igaza van. Ha nem értesz meg  valamit, az nem azt jelenti, hogy egy költő/író tehetségtelen, az egyéni probléma.
Csak ennyit akartam.

                                                            Caran
Ui.: Katt!

2006.03.24. 21:34 Idézet
Nekem tetszik a művészete. Tudod Steel, vannak a meg nem értett költők. Ha te nem érted a nyitóverset, akkor te sem vagy igazi művész. Pl. egy deprsezziós, magára hagyott költő a fájdalomról dalol. És ha tényleg nem érted és nem értékeled sajnálom... mert értékes költő lesz abból, aki érez...Akárcsak a mi költönk:D

2006.03.21. 16:53 Idézet

Szia.

Két költeményedet olvastam el.egy novellát és ami a kezdőlapod-vers- a versnek semmi értelme,és magadnak szól maximum.én is írok verseket egyet meg tekinthetsz a portálomon : www.steel.lapja.hu a novellád meg nem novella (egy délután) csak egy elcsépelt belassított történet.Sokat kell még tanulnod...Én (is?) kezdő vagyok.Üdv:

SteeŁ.


[39-20] [19-1]

 

 

E-mail címem: manson1200@citromail.hu

"So you go round and round
another live another wound
from death to birth, from birth to death
No time to waste, no time to rest
So you go round and round
another live another wound
and when you finally touch the light
they send you back into the night"

(Deine Lakaien - Reincarnation)

 

"Könnyek, könnyek,
Egyre csak jönnek...
Ki állítja meg őket?
Övék már a Győzelem..."


"There is no peace in heaven
There is no peace on earth
There is no love in heaven
There is no love on earth
There is no faith in heaven
There is no faith on earth
There is no hope in heaven
There is no hope on earth"

(Deine Lakaien - Reincarnation)

 

Linkek
 
minibannercserék

  
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Az idő felénk
The WeatherPixie
 

Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!