...:::  † Pegy Oldala †  :::...
...::: † Pegy Oldala † :::...
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
DollZ-ok
 
Az Erdő s Lakosai
 
Anime - Manga
 
Versek
 
Versciklusaim
 
Regények, Kisregények
 
Készülő regények
 
Általam írt cikkek
 
Novellák
 
Gothic Manga Lady
Óra
 
Naptár
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2006-01-17
 

Made by Pegy Sue (PegyGift ArtWork)

Hírek és Tervek

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Egy új banner, új képek

Pegy Sue  2008.08.07. 18:02
Nem is olyan rég csináltam egy új bannert, ez már kinn is van a Főoldalon. Most kivételesen - s nagyképűen :S... - az idézetet egyik saját versemből vettem, kíváncsi vagyok, hogy valaki rájön-e majd, hogy meikből :D ... Mármint, egyáltalán vajon van-e még olyan, aki olvassa, amit írok :) ?
Feltöltöttem jópár képet az Art Gallery-ba, meg szerintem majd hamarosan a "sima" Gallery-ben is lesz egy kis szépítés, mert eléggé össze-vissza áll minden :S ...
Beatrix Shelder következő fejezete pedig már a felénél jár :) ... Remélem hogy még a héten be tudom fejezni :S ... Igyekszem, ígérem!!! :S ... De azt mondják, hogy a jó munkához idő kell :) ... Remélem ez erre a könyvemre is igaz lesz :) ...

És végül egy saját videó: Pére Lachaise - Párizs :) ...

10hónap, új képek =)

  2008.08.06. 00:12
Boldogan jelentem, hogy drága Zuracskámmal 10 hónapja vagyunk a mai nap folyamán együtt ^^!!!
Ezúton is szeretném neki megköszönni, hogy ilyen hosszú ideig elviselt ^^!!! (Épp most küldtem neki egy SMS-t :D ...)
Egyébként feltöltöttem egy jópár képet, 2008asokat :D, meg a MyStyle-ba is feltöltöttem egy párat, de új képeket kell csinálni lassan...
A 2008as képekben van egy pár amin Urammal vagyunk, ezeket Lamia fotózniszeretnő és nagyonprofinfotózó kisasszony csinálta :) ... A színeikből majd úgyis rájöttök, hogy melyikeket csinálta Lamia :) ...

Zárásul egy másik klipp: Emilie Autumn - Gothic Lolita (azt hiszem megvan a következő pár fordításom ^^...)

Kis újítások; Szerelem ^^; Reincarnation

  2008.08.05. 23:54
No, kérem, picit megint újítottam az oldalon, pár linket leszedtem, amik már nem működtek, meg leszedtem a videókat is, mert sajnos hiába tesz fel az ember egy csomó-csomó jó kis vidit, pár héten belül törlődnek YouTube-on valamilyen oknál kifolyólag, s ha az ember le akarja játszani, akkor kiírja, hogy Sorry, de nincs már meg ez a videó :( ... Szerintem nagyon szomorú!!!
Egyébként, én sajnálom hogy megváltozott ennyire a GPortál... Kicsit nehezebb szerintem most kezelni, de mindegy... :S ...
Ja, és a jobb oldali üdvözlő szövegen is kicsit változtattam, leszedtem a "Legújabb (egózó) képeket", helyette inkább tettem egyik kedvenc énekesem, Deine Lakaien (aki egyébként a háttérben is van) Reincarnationjából pár idézetet, meg egy saját apró idézetet is, meg pár szép képecskét ^^ Remélem majd tetszik azoknak, akik megnézik ... :S
Beatrix Shelder íródik, csak épp most semmire sincs időm - mint úgy általában :( - de írom!!! :) "Folyamatban" ahogy diplomatikusan mondani szokták az okos bácsik és nénik :) ....
Apropó, szerelmemmel 10 hónaposak leszünk 6-án, avagy holnap ^^!!!!

Deine Lakaien - Reincarnation

Gyors pótlások

Pegy Sue  2008.07.26. 22:59
A majd' egy év alatti írásaimat (novellák és versek) próbáltam összegyűjteni, s fel is tettem már őket az oldalra. Így egy teljesen új vers-ciklust is indítottam tehát, "Kievickélve a veremből (2008)" címmel. Ide feltettem az összes versemet, illetve még egyet Nagyapám emlékére (2007) - Egy éve már c. verset is feltettem!!! Jelenleg mást nem tudok elmondani, csupán annyit, hogy elkezdtem a Beatrix Shelder 8dik fejezetének az írását! :) Lassan, de biztosan az is meglesz!!! Addig is drukkoljatok :$ :) !!!

Majd' egy év kihagyás után...

Pegy Sue  2008.07.26. 22:10
Szánom-bánom bűnöm, de majdnem egy éve nem írtam ide semmit se, sőt, nagyjából nem írtam semmit se. Hihetetlen. Egyszerűen "írói" és "magánéleti" válságba is kerültem, bocsánat. Úgy döntöttem, hogy hamarosan majd szépen újracsinálom az oldalt, itt-ott majd változtatok a dizájnján, ha szükséges. A visszatérést (remélhetőleg beszélhetek ilyesmiről) egy novellával ünnepeltem meg, "Egy visszarántó kéz" címmel :). Remélem majd mindenkinek tetszik!!!
Tényleg bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől... S köszönöm azoknak, akik támogattak! Ők adtak erőt, hogy ismét "tollat ragadjak"!!! Bár, mondjuk volt pár versem, azokat is hamarosan felteszem, egy új versciklusba!!!

Egy hónapon belül a második frissítés :)!

Pegy Sue  2007.11.16. 20:02
Nos, úgy néz ki hogy az eddigi havi frissítéseimet most megtörtem :)!! Nos, nemrégen írtam két novellát, az egyik nem más, mint A gyermekkor gyönyörű álmai, a másik pedig A pesszimista művész! Mind a kettőt megtalálhatjátok már az oldalon, remélem tetszeni fognak :)!!!

Nem is olyan régen elküldték nekem Closterkeller - W moim kraju lengyel szövegű szám angol fordítását, melyet lefordította magyarra! Ezt a fordítások között találhatjátok! Remélem tetszeni fog :)!

S ma úgy döntöttem, hogy megírom a "Miért is van ez az oldal?" című 'kötelező' dolgot :).. Ezt csak a Főoldalról olvashatjátok el! Remélem nem fogtok benne csalódni! Minden jót!

Egy újabb kihagyás után újult erővel!

2007.11.02. 01:23

Üdv ismét mindenkinek! Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, de sajnos ismét egy jó kis kihagyáson estem túl - remélem az utolsón is! Nos, elkészült a Beatrix Shelder 5dik és 6dik része! Mostanában írtam pár verset, ezek pedig felkerültek az Újra a veremben című részbe! Egyébként most minden rendben velem - azt hiszem :) - tök happy life van, ismételten szerelmes vagyok! :) Remélem hogy ez egy jó hír, nagyon bízom benne. A Halottak-napját is elég jól bírtam, bár kicsit megszelesedtem, s hülye is voltam, de mindegy, ezt nálam már szerintem elnézik... Ja, és volt egy lány, aki azt mondta a csetemben, hogy segítettem neki... Nos, ez egy baromi jó érzést adott! Köszönöm neki hogy elmondta :)!

Ismét egy hosszú kihagyás után

Pegy Sue  2007.09.30. 00:00

Ismételten egy hosszabb kihagyás után jelentkezem, s jelentem hogy immáron elkészült a Beatrix Shelder legújjabb, negyedik része!! :) A kihagyásom fő oka eddig az volt hogy nem volt időm... Tudjátok, most kezdődött a suli, stb, stb. Ráadásul volt egy pont a fejezetben (nem árulom el hogy hol :)!) ahol egyszerűen megakadtam... Remélem nem fogjátok azért észrevenni :)!! Kellemes olvasást!
Apropó, még mielőtt elfelejtem; nem tudom, hogy említettem-e már, de most szeretném ismét akkor elmondani, hogy a BEATRIX SHELDER a negyedik fejezettől kezdve KITALÁCIÓ!!! Ez már nem önéletrajzi-ihletőttségű, bár szerintem sok lesz benne azért még a közös pont :).. De jelentem, nem vagyok terhes, s egyenlőre nem is tervezem, nincs benne a "10éves tervben" :)..

Hosszú kihagyás után, újra itt!

Pegy Sue  2007.08.27. 01:38
Üdv mindenkinek!
Nos, elég sokat kihagytam, majd' egy hónapot, de jelentem, hogy élek, és egészséges vagyok, de sajnos a magánéletemben (megint..) felzsúfolodtak a dolgok... No, de nem maradok adós! Írtam ma egy verset, rögtön fel is tettem, s új versciklust is indítottam, remélem tetszeni fog mindenkinek az Újra a veremben. Ebben nagy valószínűséggel megint feltűnnek majd a "régi" dolgok (depresszió, kétségbeesés, kilátástalanság). No, de nem csak ezt akarom mondani, hanem azt is, hogy feltettem egy pár Linda (Orosz) és Vien Lur (Szerb) videót! A Lindáról annyit, hogy az régóta már nagy kedvencem, a Vien Lur, pedig egy új "hóbort". Feltettem tőllük a kedvenc számaimat :)!!! Remélem nektek is fognak majd tetszeni! Egyébként, mostanában rászoktam a Sid Maire's Pirates!-ra (ismét), lehet hogy majd várható tőllem egy kalózos novella.
Beatrix Shelder! No, eldöntöttem, hogy ebben is változtatok! Ezentúl NEM ÖNÉLETRAJZI REGÉNY!!! Csak nehogy valaki félreértse :).. A nyaralás jót tett Cseh-, Lengyelországban, új ötleteket kaptam, azokat a BS-ben fogom leírni! A negyedik fejezet felénél tartok, tehát, erre is várjatok :)!!!
Addig is minden jót!

Dark Nights-ról

Pegy Sue  2007.07.21. 08:51

Talán vannak olyanok, akik tudják, hogy a Dark Nights a legelső regényem, s mivel nem is olyan rég rá kellett jönnöm, hogy a már leírt könyv nincs meg, így úgy döntöttem, hogy újra elkezdem írni. Igen, így már ez lesz a negyedik folyamatban lévő regényem, hát, de legalább ha lesz kedvem valamit írni, tudok majd válogatni :)..

Úgy döntöttem, hogy az új Dark Night-ba több szereplőt, több "fantasyt" viszek majd, de a történet maga megmaradna az eredetinek. Tehát, csak kis alakítások lennének rajta :)... Remélem majd örömmel fogadjátok!

Új fejezet + versek

Pegy Sue  2007.07.17. 20:41

Nos, megírtam nemrég a Beatrix Shelder legújjabb részét, a 3dik fejezetet, hamarosan a 4dik is kész lesz, annak most tartok a felénél. (a többi regény jelenleg szünetel, de majd lehet írok még azokhoz is valamikor)

A másik dolog az, hogy kicsit kiszélesítettem az oldalt, meg a verseknél is megcsináltam úgy, hogy jobban el lehessen őket olvasni! Bár mostanában nem írtam verset, gondoltam ezt közlöm :)...

Új Regény: Beatrix Shelder

Pegy Sue  2007.07.11. 01:48

A minap megnéztem egy remek filmet, a címe Miss Potter volt (semmi köze nincs a Harry Potterhez, vagy a varázslókhoz). A film egy angol nőről szólt, aki a viktóriai időkben élt, írt, s alkotott. Nos, ettől a filmtől akkora ihletet kaptam, hogy úgy döntöttem, egy új regénybe szállok bele, s a filmre való nagy tiszteletem miatt a könyvet Beatrix Shelder-nek nevezem (a filmben a főszereplő neve H. Beatrix Potter volt). Nos, a bevezető rész már kész, hamarosan kész lesz az első fejezet is, remélem majd tetszeni fog nektek :)!! Addig is minden jót!

Két dal, és egy novella

Pegy Sue  2007.06.25. 02:05

A mai nap folyamán (vagyis inkább tegnapi..) feltettem a Négy Csokoládé című novellámat. Nem a legjobban sikerült novellám, azt hiszem hamarosan újra fogom írni, mert úgy érzem nem igazán tudtam kifejezni vele azt, amit igazán akartam :S..

A másik; feltettem két dalt is, mind a kettőt a Levelek az Emberekhez című versciklusomba. Eddig is a versekhez pakoltam a dalokat, ezért gondoltam, ezeket is felteszem most oda. Az egyik a Gépezet, amit egy orosz dal ihletett (Linda - MachineYa), a másik pedig egy régi irományom, Törd meg a csendet! címre hallgat. Remélem mind a kettő elnyeri majd tetszétesetek :)!!!

Vers és Fordítás

Pegy Sue  2007.06.23. 22:55

Üdv újra mindenkinek! Nos, a 8 banner óta nem igazán csináltam semmit se az oldallal, ezért szegyellem is magam :(.. Ezért, nemrég írtam egy verset, A jég alatt címmel, melyet fel it tettem már ide :)! Továbbá, régebben lefordítottam a DeathStars-tól a The greatest fight on Earth című számot, így most azt is feltettem, és lefordítottam ma, szintén DeathStars-tól, a Cyanide (Cián) című számot (már ez is fenn van)! Ezenkívül írtam 3 novellát, ezeket nem tettem fel, ugyanis ezeket egy fiúnak írtam, s neki is adtam oda :)... Nos, ennyit mára! Minden jót!

8 új banner!

Pegy Sue  2007.06.18. 01:01

Ugyebár, már elég régóta, ígérgetem, magamnak is, hogy csinálok az oldalnak új bennert (bannereket). Nos, mivel a Vasránap délutánt végigaludtam, ugyanis, szobaton házibulin voltam, így éjjelre, vagyis mostanra, elég sok energiát kaptam. DE mivel ilyenkor nem lehet semmi érdekeset se csinálni, ezért fogtam magam, s legyártottam 8 új bannert :).. Ezeket megtekinthetitek a Gallery - Bannereim és Buttonjaim között! Remélem tetszenek :)! Viszont, aki nem akar továbbmenni a Gallériába, az csak kattintson a TOVÁBB-ra, mert itt is megtekintheti az új bannereket :)!

Vasásnapi

Pegy Sue  2007.06.10. 13:02

Miután erőt vettem magamon, s már megvolt drága Nagyapám temetése is, úgy döntöttem, hogy felteszem a verset, melyet Nagyapám halálának hírekor írtam (címe: Nagyapám emlékére), s a mai napon is írtam mégegy verset (címe: Vasránapi eső). Ezek közül mindegyik a "Nagyapám emlékére (2007)" nevezetű versciklusban van. A Pokolgép és Angyal II - Pandóra meséi-t pedig töröltem. Sajnos nem ilyenre terveztem, hanem sokkal jobbra, de ez sajnos nem jött össze, így törlöm. Talán majd a nyáron újrakezdem. Továbbá, tervbe van véve, hogy feltöltöm a legelső két regényemet, a Dark Night I-II-t. Ezek jelenleg a www.bloodykisses.gportal.hu oldalon találhatóak meg.

Múlt hét...

Pegy Sue  2007.06.04. 22:20

Remek kezdése volt a múlt hetemnek, ugyanis meghalt az EGYETLEN nagyapám :(.. Ebből írtam is egy verset, amit még nem volt erőm feltenni... De azt hiszem hamarosan felteszem... Pár ember megkérdezte, hogy mi a bajom, én meg megmutattam nekik a verset. Rögtön részvétet nyílvánítottak, így azt hiszem ez se lett életem legjobb verse :(.. Egyébként fordítottam is.. Csak most egy "one-shot" képregényt.. Azt most fel is teszem :).. A Gallériában fogját megtalálni értelemszerűen a fordításos mappában :)..

Pár szó csak

Pegy Sue  2007.05.19. 15:43

Hello ismét mindenkinek! Nos, ezen a héten nem igazán csináltam semmi érdemlegeset, mindössze írtam két verset eddig (Boldogságok a temetőben - A halott; Az Este), továbbá feltettem egy dalszöveget, amit nem én fordítottam (hisz' egyenlőre egy szót nem tudok finnül), de szerintem nagyon jó :)!!! Most ezt a Menüben találhatjátok meg: Nightwish - Kuolema Tekee Taiteilijan (Halál teszi a művészt) dalszövege címen. Kellemes napot!

XXX, képek

Pegy Sue  2007.05.06. 23:09

Ma megint írtam egy (18)-as történetet, a címe: "Először egy igazi nővel..nőkkel?". Ez is az "Elsők" pornó-novella gyűjtemény egy része, immáron a 3-dik. Ezt sem fogom kitenni az oldalra, de akit érdekel, az hamarosan olvashatja a www.anigame.hu oldalon, itt pedig az Erotikus Történetek - Elsők mappában! Ide fogom küldeni az összes többi erotikus történetemet, ha valakit érdekelne.

Nos, a mai nap még feltöltöttem két darab képet :D.. Az egyiket az Anime, Manga - Képek - Keverék mappába. A másik a Menü - Art pictures - Art of my Soul című mappába. Remélem tetszeni fognak :)!!! Minden jót mindenkinek!

Fordítás

  2007.05.02. 22:50

Elég régóta gondolkodtam már azon, hogy lefordítom ezt a számot, ugyanis ez egy személyes kedvencem. Mielőtt bárki megkérné, elárulom, hogy a Svenia - Death is waiting for Your Heart c. számáról van szó :).. A Svenia egyébként egy olasz banda, rettentő jó zenéket csinálnak! Ehhez a dalhoz készült el legelső videóklippjük is.  Ha valaki keres még Videót, akkor ajánlom az In the Shadow of Death, in the sadow of Love c. videót, annak is a Karinos változazát (ha a YouTube-on keresitek, s beírjátok, hogy Svenia, akkor két számot fog kidobni, s ha minden igaz 12 videót, Nahh, s egyetlen egy lesz csak ott AMV :)..) Apropó, remélem nektek is tetszik ez a zene, meg a fordítás, meg a klipp, megm minden ^^..

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 

 

E-mail címem: manson1200@citromail.hu

"So you go round and round
another live another wound
from death to birth, from birth to death
No time to waste, no time to rest
So you go round and round
another live another wound
and when you finally touch the light
they send you back into the night"

(Deine Lakaien - Reincarnation)

 

"Könnyek, könnyek,
Egyre csak jönnek...
Ki állítja meg őket?
Övék már a Győzelem..."


"There is no peace in heaven
There is no peace on earth
There is no love in heaven
There is no love on earth
There is no faith in heaven
There is no faith on earth
There is no hope in heaven
There is no hope on earth"

(Deine Lakaien - Reincarnation)

 

Linkek
 
minibannercserék

  
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Az idő felénk
The WeatherPixie
 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~